Elsődleges fülek

Rádha - Benke Ilona

A jógával öt éve ismerkedtem meg először, és az első pillanattól kezdve éreztem, hogy ez az, amit mindig is kerestem, ez az, amivel mindig is szeretnék foglalkozni.

2014-ben a Sivánanda jógaközpont egyik nyílt napján jöttem rá, hogy megtaláltam az én igaz utamat. A jógaoktatói képzést 2014-2015 évben végeztem el. 2015 évben nemcsak jógaoktatói oklevelet szereztem, hanem hihetetlen spirituális átalakuláson mentem át. Olyan belső átalakulás volt ez, melyet a környezetemben élő szeretteim is észrevettek. A férjemben és három gyermekemben lelkes támogatókra találtam, mivel ez a pozitív átalakulás kihat az egész családomra.

Az elmúlt időszak megerősítette bennem a hitet, hogy a Sivánanda jóga az, ami számomra az igaz jóga útja, és ezt a tudást szeretném átadni minél több útját kereső embernek. Rendkivül hálás vagyok, hogy a Sivánanda közösséghez tartozhatom!

Sivánanda Mester szavaiba vetett hitemmel kezdtem a jógaoktatói pályafutásomat: „ Ha Isten egy munkát bíz rád, eszközt is ad hozzá. Erőt és bátorságot is ad mellé.