Elsődleges fülek

Kelemen Gabriella

2007 óta foglalkozom jógával. Az erőt próbáló, dinamikusabb sportok kedvelőjeként és művelőjeként érdeklődésem a jóga iránt akkor ébredt fel igazán, amikor külföldön töltött éveim során találkoztam a „power yoga” irányzattal. Ennek gyakorlása vezetett idővel oda, hogy elkezdjek elmélyülni az ászanák csodálatos világa mögött álló több ezer éves filozófiában is.

Hazatérésemet követően beiratkoztam a Sivananda Jógaközpont oktatói tanfolyamára, ahol 2013 októberében jógaoktatói képesítést szereztem. A Sivananda-rendszer teljességének, kiváló tanáraimnak valamint a tanfolyam tökéletes tematikájának köszönhetően kezdett az évek során szerzett ismeretekből egy egyre világosabb, egyre érdekesebb és izgalmasabb, egységes egész kibontakozni számomra.

A jóga rendszeres gyakorlása óriási hasznomra van a mindennapokban; önuralmat ad, fejleszti az erőnlétemet és segít a megfelelő koncentráltság kialakításban. Nyugalmat biztosít, békét hoz és harmóniát teremt, kívül és belül egyaránt. A jógában rejlő potenciál mára életem legerősebb támasztéka.