Tanfolyamok

Alaptanfolyam IN ENGLISH (Yoga Course for Beginners)

The Yoga Course for Beginners is a perfect choice for those who are new to Yoga. Of course all are welcome, including those who are familiar with other systems as the course can still provide them with new information.

Alaptanfolyam kezdő IDŐSEKNEK

“Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány. Végtére is lélegezni mindnyájunknak kell, bármilyen életút van kijelölve számukra.

Alaptanfolyam kezdőknek

Az jóga alaptanfolyam a kezdő jógázóknak tökéles választás, de a más rendszerekből érkező gyakorlott jógázóknak is új ismereteket nyújthat.Ha az ászanákpránájáma szavak számodra “kínaiul” hangzanak ne ijedj meg!

Alaptanfolyam kezdőknek INTENZÍV

Az intenzív jóga alaptanfolyam a kezdő jógázóknak tökéles választás, de a más rendszerekből érkező gyakorlott jógázóknak is új ismereteket nyújthat.Ha az ászanák, pránájáma szavak számodra “kínaiul” hangzanak ne ijedj meg!

Gerincterápiás jógatanfolyam

"Az igazán rugalmas gerinc a hosszú élet titka" - Kínai közmondás

Haladó hatha jógatanfolyam

A haladó hatha jógatanfolyam azok számára ajánlott, akik az egyes ászanákban már jól érzik magukat, tovább szeretnék fejleszteni azokat, illetve a pránájámákat (légzőgyakorlatokat) otthon is gyakorolják és komolyan szeretnék kiaknázni jótékony hatásaikat.

Haladó jógagyakorlatok oktatási módszertana

"A hatha jóga valójában egy spirituális gyakorlás, mely egyenértékű a legmagasabb szintű védikus meditációval, az úr iránti odaadás legmagasabb formájával vagy az önzetlen szolgálat (karma jóga) legodaadóbb gyakorlásával.

Hatha Jóga Pradípiká Tanfolyam

A Hatha Jóga Pradípiká tanfolyam célja, hogy a komoly fejlődés iránti vágyunkat megszilárdítsa és újult erőt adjon a rendszeres gyakorláshoz.

Jóga anatómia és fiziológia képzés

A jóga anatómia és fiziológia tanfolyam a 300 órás haladó jógaoktatói képzés egyik modulja, melyet önállóan, a haladó jógaoktatói tanfolyamtól függetlenül is elvégezhet jógaoktató vagy a téma irá

Jóga filozófia alapoktól a felsőfokig

Ezen a képzésen Patandzsali Rádzsa jóga-szútráin alapuló Rádzsa jóga elméletével és gyakorlatával foglalkozunk.

Jóga titkos nyelve - szanszkrit tanfolyam

Ezen a tanfolyamon a jóga titkos nyelvével a szanszkrittal ismerkedünk. A tanfolyam lehetőséget ad arra, hogy megtanuld a mantrák helyes kiejtését, melyben az isteni vibráció lakozik.

Meditációs tanfolyam

Azoknak ajánljuk, akik szeretnének a meditációval magasabb tudati szinteket elérni, közelebb kerülni belső lényegükhöz, megismerve a meditációs technikákat.

Védánta filozófia képzés

„A Védánta filozófia a legemelkedettebb, India hat ősi bölcseletéből. Az emberi értelem itt szárnyal a legmagasabbra. A Védák bölcsességeinek tanulmányozása és megértése, új megvilágításba helyezi létünket.