Induló tanfolyam

A jóga királyi útja, a Rádzsa jóga elmélete és gyakorlata tanfolyam

2018. március 8-án induló rádzsa jóga tanfolyam. Ez a tanfolyam a 300 órás haladó jógaoktatói tanfolyam egyik modulja, melyet önállóan, a haladó jógaoktatói tanfolyamtól függetlenül is elvégezheti jógaoktató vagy a téma iránt komolyabban érdeklődő jógázó egyaránt. A tanfolyam elvégzéséról oklevelet állítunk ki.

A VÉGSÓ KÉRDÉSEK FILOZÓFIÁJA. VÉDÁNTA FILOZÓFIA TANFOLYAM

2018. március 29-én induló védánta filzófia tanfolyam. Ez a tanfolyam a 300 órás haladó jógaoktatói tanfolyam egyik modulja, melyet önállóan, a haladó jógaoktatói tanfolyamtól függetlenül is elvégezhet jógaoktató vagy a téma iránt komolyabban érdeklődő jógázó egyaránt. A tanfolyam elvégzéséról oklevelet állítunk ki.

JÓGA ANATÓMIA ÉS FIZIOLÓGIA TANFOLYAM

2018. május 12-én induló haladó anatómia és fiziológiai tanfolyam. Ez a tanfolyam a 300 órás haladó jógaoktatói tanfolyam egyik modulja, melyet önállóan, a haladó jógaoktatói tanfolyamtól függetlenül is elvégezhet jógaoktató vagy a téma iránt komolyabban érdeklődő jógázó egyaránt. A tanfolyam elvégzéséról oklevelet állítunk ki.

A jóga titkos nyelve - Szanszkrit nyelvi alapok tanfolyam

2018. szeptember 20-án csütörtökön induló kezdő nyelvtanfolyam. Ez a tanfolyam a 300 órás haladó jógaoktatói tanfolyam egyik modulja, melyet önállóan, a haladó jógaoktatói tanfolyamtól függetlenül is elvégezhet jógaoktató vagy a téma iránt komolyabban érdeklődő jógázó egyaránt. A tanfolyam elvégzéséról oklevelet állítunk ki.