Foglalkozás

Baba-mama jóga

A mozgásfejlesztő babás jógaóra a babának egy játék, a mamának pedig egy jó lehetőség arra, hogy visszaszerezze a szülés előtti kondícióját. A foglalkozás lényege, hogy az anyuka együtt mozog a babával.

Csakrameditáció

csakrameditáció nagyon kellemes és rendkívül hatékony eszköze a jógának. A csakrameditáció végére megtapasztalhatjuk harmonikus állapotunkat.

Gyakorló jógaóra 60 PERCBEN

Ha nincsen két órád a jóga gyakorlásra, akkor sokat tehetsz magadért 60 perces gyakorló jóga órán is. Ezen a jógaórán is van relaxáció, légzőgyakorlatok és természetesen a legfontosabb ászanák.

Gyakorló jógaóra ÁJURVÉDIKUS

Az ájurvédikus jógagyakorlón az évszaknak, napszaknak és testtípusnak megfelelően jógázhatsz. 

Gyakorló jógaóra CSAKRAHARMONIZÁLÓ

A 60 perces sivánanda csakraharmonizáló jógaórán felkészítjük a testet, az elmét és a lelket az utána következő szintén 60 perces csakrameditációra.

Gyakorló jógaóra DINAMIKUS

Azoknak ajánljuk, akik egy rövidebb, ám kissé intenzívebben szeretnék gyakorolni a Sivánanda jógát.

Gyakorló jógaóra GERINCTERÁPIÁS

Sivananda gerincterápiás gyakorló jógaóra a tartáshibák és gerincbántalmak megelőzésére és rehabilitációjára szolgál.

Gyakorló jógaóra HATHA FLOW

90 perces gyakorló jógaóra az erőnlét és hajlékonyság fejlesztéséért, az idegrendszer megerősítéséért. Mozgás, légzés, FLOW (áramlás).

Gyakorló jógaóra KÖZÉPHALADÓ

Azoknak ajánljuk, akik az alap légző-gyakorlatok és ászanák hosszabb kivitelezését szeretnék elsajátítani, ezek hatásait megtapasztalni és szívesen gyakorolnak haladóbb ászanákat is.

Gyakorló jógaóra NAPINDÍTÓ 90 perc

„Minden nap egy új kezdet. Töltsd el hasznosan! Ha jól kezded a napot, az sikeres lesz. Az egész nap jól lesz eltöltve. Kezdd a napot kora reggel!” (Szvámí Sivánanda)

Gyakorló jógaóra NORMÁL 120 perc

Ha már ismered az alapászanákat és a légzőgyakorlatokat, és szeretnél közösségben gyakorolni, továbbfejlődni, akkor várunk szeretettel gyakorló jógaóráinkon!

Gyakorló jógaóra SENIOR

A senior jógagyakorlót időseknek állítottuk össze, akik korábban jógáztak, vagy elvégezték a senior jógatanfolyamot.

Gyerekjóga 6-14 éveseknek

A gyermek jóga segít megalapozni a gyermekek testi-lelki-szellemi egészséges fejlődését.

Gyógyító mantrázás

A gyógyító mantrázás alkalmából minden hónapban egyszer összegyűlünk, hogy a Mahámrtjundzsaja (mahá–nagy, mrtju–haláltól, dzsaja–megszabadító) gyógyító, védelmező mantrát közösen, 108-szor együtt zengessük.

Ingyenes próbaóra

Érdeklődsz a jóga iránt, de még nem próbáltad ki? Vagy szeretnéd megismerni, hogy milyen egy Sivánanda jógaóra? Akkor itt a helyed!

Kírtana Klub

A kírtana klub minden perce tiszta boldogság.

Meditáció

Ha szeretnél nyugodtan, csendben több emberrel együtt közösen meditálni, sok szeretettel várunk a 30 perces, meditációkon. 

Púdzsá

púdzsá egy olyan felajánlási forma, vagy imádság, amikor az ember nem vár cserébe semmit, egyszerűen odaadását szeretné kimutatni a mindenkiben jelenlévő Legfelsőbb Jónak, vagy Tiszta Forrásnak.

Szatszanga

"A szatszanga, vagyis a guru társaságában eltöltött idő olyan, mint egy páncél vagy erődítmény, amely védelmet nyújt az anyagi világ minden kísértésével és rossz erőivel szemben. A szatszang lelki együttlét, ott lenni, ahol a valóságról esik szó.

Védanta-sarok

A Védánta-sarok alkalmakon lehetőség nyílik elmélyülni a Jóga magasabb szintű filozófiájába.