Foglalkozás

Baba-mama jóga

A mozgásfejlesztő babás jógaóra a babának egy játék, a mamának pedig egy jó lehetőség arra, hogy visszaszerezze a szülés előtti kondícióját. A foglalkozás lényege, hogy az anyuka együtt mozog a babával.

Bhagavad Gítá Klub

A Bhagavad Gítá egy védikus szentirat, mely egyben a jóga BIBLIÁJA. A Védák és Upanisadok (a jóga filozófiáját tartalmazó iratok) eszenciáját tartalmazza, azaz a Bhagavad Gítá által teljes képet kapunk a jóga lényegéről.

Csakrameditáció

csakrameditáció nagyon kellemes és rendkívül hatékony eszköze a jógának. A csakrameditáció végére megtapasztalhatjuk harmonikus állapotunkat.

Gyakorló jógaóra 60 PERCBEN

Ha nincsen két órád a jóga gyakorlásra, akkor sokat tehetsz magadért 60 perces gyakorló jóga órán is. Ezen a jógaórán is van relaxáció, légzőgyakorlatok és természetesen a legfontosabb ászanák.

Gyakorló jógaóra ÁJURVÉDIKUS

Az ájurvédikus jógagyakorlón az évszaknak, napszaknak és testtípusnak megfelelően jógázhatsz. 

Gyakorló jógaóra CSAKRAHARMONIZÁLÓ

A 60 perces sivánanda csakraharmonizáló jógaórán felkészítjük a testet, az elmét és a lelket az utána következő szintén 60 perces csakrameditációra.

Gyakorló jógaóra DINAMIKUS

Azoknak ajánljuk, akik egy rövidebb, ám kissé intenzívebben szeretnék gyakorolni a Sivánanda jógát.

Gyakorló jógaóra GERINCBARÁT

Sivananda gerincbarát gyakorló jógaóra a tartáshibák és gerincbántalmak megelőzésére és rehabilitációjára szolgál.

Gyakorló jógaóra GERINCTERÁPIÁS

A Gerincterápiás gyakorló jógaórát azoknak ajánljuk elsősorban, akik elvégezték a "Gerincterápiás jóga alaptanfolyamunkat" és szeretnének problémájukra hatékony és biztonságos jóga gyakorlást végezni.

Gyakorló jógaóra HALADÓ (150 perc)

A haladó gyakorló jógaórát azoknak ajánljuk, akik jártasságot szereztek az ászana, pránájáma gyakorlásban és a jóga többi aspektusaiban szeretnének mélyebben elmerülni.

Gyakorló jógaóra HATHA FLOW

90 perces gyakorló jógaóra az erőnlét és hajlékonyság fejlesztéséért, az idegrendszer megerősítéséért. Mozgás, légzés, FLOW (áramlás).

Gyakorló jógaóra KÖNNYÍTETT

A könnyített jógaórákat bármikor elkezdheted, mert az óra felépítése úgy lett összeállítva, hogy korodnak és állapotodnak megfelelő legyen, akkor is, ha:

Gyakorló jógaóra KÖZÉPHALADÓ

Azoknak ajánljuk, akik az alap légző-gyakorlatok és ászanák hosszabb kivitelezését szeretnék elsajátítani, ezek hatásait megtapasztalni és szívesen gyakorolnak haladóbb ászanákat is.

Gyakorló jógaóra MANTRÁS

A mantrás jógagyakorlón az elmélyülést élő zenei kíséret és az ősi mantrák zengetése segíti elő.

Gyakorló jógaóra NAPINDÍTÓ 90 perc

„Minden nap egy új kezdet. Töltsd el hasznosan! Ha jól kezded a napot, az sikeres lesz. Az egész nap jól lesz eltöltve. Kezdd a napot kora reggel!” (Szvámí Sivánanda)

Gyakorló jógaóra NAPÜDVÖZLET (60 perc)

A Napüdvözlet gyakorló foglalkozáson a Szúrjanamaszkára 12 mozdulatából álló ászanasorozat gyakorlásán van a hangsúly. Légzéssel összehangolt mozgás. Lényege, hogy a mozdulatok elmélyülésében felfedezzük testünk – lelkünk harmóniáját.

Gyakorló jógaóra NORMÁL 120 perc

Ha már ismered az alapászanákat és a légzőgyakorlatokat, és szeretnél közösségben gyakorolni, továbbfejlődni, akkor várunk szeretettel gyakorló jógaóráinkon!

Gyakorló jógaóra SENIOR

A senior jógagyakorlót időseknek állítottuk össze, akik korábban jógáztak, vagy elvégezték a senior jógatanfolyamot.

Gyakorló jógaóra TINI

A tini jóga támogatást nyújt a serdülő fiatalok érzékeny időszakában, elősegíti a kamasz szocializációját, érzelmi, értelmi, erkölcsi és lelki fejlődését.

Támogatja az egészséges mozgás-szervrendszer kialakulását, a harmonikus hormonháztartás beállítását.

Gyerekjóga 6-14 éveseknek

A gyermek jóga segít megalapozni a gyermekek testi-lelki-szellemi egészséges fejlődését.

Gyógyító mantrázás

„Gurudév mindig szorgalmazta, hogy mondjunk imát mások jólétéért, nem csak általánosságban, hanem egy adott személyért is. Amikor imát mondasz másvalaki egészségéért, boldogságáért és lelki békéjéért, akkor egy csatornává válsz, amin az isteni kegyelem keresztüláramlik.

Gyors fejlődést támogató (szádhana) program

A jógagyakorlás eredményességének egyik legfontosabb titka a napi szintű rendszeres gyakorlás. Ennek elősegítésére jött létre a szádhana program.

Ingyenes próbaóra

Érdeklődsz a jóga iránt, de még nem próbáltad ki? Vagy szeretnéd megismerni, hogy milyen egy Sivánanda jógaóra? Akkor itt a helyed!

Kírtana Klub

A kírtana klub minden perce tiszta boldogság.

Kismama jóga

A kismamajógát ajánljuk minden olyan kismamának, aki egészséges várandósságra, könnyű szülésre, a szülést követő gyors regenerációra vágyik. Szeretne továbbá egy érzékeny, gyöngéd és szoros kötődésre alapuló kapcsolatot kialakítani kisbabájával.

Meditáció

Ha szeretnél nyugodtan, csendben több emberrel együtt közösen meditálni, sok szeretettel várunk a 30 perces, meditációkon. 

Online Jógaórák

Megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy továbbra is szolgálatodra legyünk belső békéd fenntartására az online jógaórák segítségével.

Púdzsá

púdzsá egy olyan felajánlási forma, vagy imádság, amikor az ember nem vár cserébe semmit, egyszerűen odaadását szeretné kimutatni a mindenkiben jelenlévő Legfelsőbb Jónak, vagy Tiszta Forrásnak.

Szatszanga

"A szatszanga, vagyis a guru társaságában eltöltött idő olyan, mint egy páncél vagy erődítmény, amely védelmet nyújt az anyagi világ minden kísértésével és rossz erőivel szemben. A szatszang lelki együttlét, ott lenni, ahol a valóságról esik szó.

Védanta-sarok

A Védánta-sarok alkalmakon lehetőség nyílik elmélyülni a Jóga magasabb szintű filozófiájába.