Jógahétvégék - Nyári jógatáborok

A Jógatáborok vagy hétvégék arra adnak lehetőséget, hogy megtapasztald a jógaéletmód jótékony hatásait. Itt pont úgy zajlik az élet, mint bármelyik Sivánanda ásramban a világ különböző országaiban:

  • minden napot meditációval, mantra énekléssel és tanítással (szatszanggal) kezdünk és zárunk,
  • az elmét csak a jóga tanításaival itatjuk át, így az gyorsan ráhangolódik a jógi életmódra,
  • a rendszeres karma jóga (pl. együtt/egymásért főzünk, takarítunk) megtisztítja szívünket,
  • a tiszta ételek lecsendesítik elménket, és a megtapasztalt jótékony hatásai stabil elhatározáshoz vezetnek az életmód megtartására.

ÁSRAM CÍME

Pilisszentlélek, Hunyadi utca 67. Pilisszentlélek megközelítését ide kattintva találod.

FONTOS

A jógatábporok és hétvégék a jóga alaptanfolyamon tanultakra épülnek. Ha kezdőként szeretnél egy hetet eltölteni az ásramban, ajánljuk neked a Kezdő jógatáborunkat (2019. augusztus 12-18).

JELENTKEZÉS / DÍJAK

Ide kattintva tudod elolvasni, vagy a kiválasztott elvonulást megnyitva megtalálod az árakat és a jelentkezési feltételeket.

November 8 - 10: Csendtábor

Háromnapos csend (mauna) jógahétvége a Sivánanda ásramban Pilisszentléleken Omkára - Veres András vezetésével. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne kikapcsolódni a hétköznapok rohanásából. 

November 23 - 24: Jógahétvége

Kétnapos jógahétvége a Sivánanda ásramban Pilisszentléleken. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne kikapcsolódni a hétköznapok rohanásából. 

November 29 - december 1: Védánta hétvége

Védánta hétvége a Sivánanda ásramban Pilisszentléleken, Szítá - Szabó Ágnes vezetésével. 

Ezen a hétvégén Srí Sankara Átma Bódha című műve kerül feldolgozásra, mely az ÉN felismeréséhez vezető utat, és annak eszközeit tárgyalja.

December 30 - január1: Szilveszteri jógaelvonulás

Háromnapos Szilveszteri jógaelvonulás a Sivánanda ásramban Pilisszentléleken Omkára - Veres András vezetésével. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne kikapcsolódni a hétköznapok rohanásából és szeretné megújulva kezdeni az Új Esztendőt.