JÓGAHÉTVÉGÉK, NYÁRI JÓGATÁBOROK

Madártávlatból

Pihenj és jógázz velünk a nyári jógatáborokban gyönyörű erdei környezetben, a Pilis szívében, Magyarország első jóga ásramjában!
 

1996-tól már több százan tapasztalták meg itt Magyarországon a jóga és a természet egyedülálló hatását. Szeretettel várunk Téged is Pilisszentléleken ősztől tavaszig egy-egy hétvégére, illetve nyáron egy teljes hétre, hogy átélhesd a jóga által az élet valódiságát.

 

Jógahétvégék

 Ásramunkban szeptembertől júniusig havonta tartunk 2 vagy 3 napos jógahétvégeket. 

  • 10-12 fős kis csoportok
  • napi 2x bőséges, egészséges, vegetáriánus étkezés, korlátlan teafogyasztás
  • a világszerte működő Sivananda jóga ásramok programjához igazodó ásramnapirend >>

Fontos: a jógahétvégeken nincsen jógaoktatás, a hétvégét vezető jógaoktatónak nincsen lehetősége, hogy a 16 órás alaptanfolyamon tanított jógaismereteket tanítsa. Ezért ahhoz, hogy jól érezd magad, hasznos, ha már rendelkezel alap jógaismeretekkel, azaz ismered a 12 alapászanát, a váltott orrlyukas légzést és a fújtató légzést. Ezeket a hatha jóga alaptanfolyamainkon tudod helyesen elsajátítani.

A jógahétvége ára:  7 500 Ft/nap, azaz 15 000 Ft/2 nap, 22 500 Ft/3 nap, amiben benne van a szállás, az étkezés és valamennyi program.

Jelentkezés

Jelentkezéskor a regisztrációs díjat, a 7500.- Ft-ot az alábbi bankszámra kérjük utalni, ezzel válik a jelentkezésed érvényessé!

Nevünk: SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
Bankszámlaszámunk: 16200106-11604543-00000000

 

   Nyári jógatáborok

Nyaranként június utolsó hetétől augusztus középéig heti turnusokban (hétfőtől-vasárnapig) szervezzünk jógatáborokat az ásramba. Ez az 1 hét nyáron pihenésre, fejlődésre egyaránt kiváló alkalom.

Fontos: a jógatáborokban nincsen jógaoktatás, a tábort vezető jógaoktatónak nincsen lehetősége, hogy a 16 órás alaptanfolyamon tanított jógaismereteket tanítsa. Ezért ahhoz, hogy jól érezd magad, hasznos, ha már rendelkezel alap jógaismeretekkel, azaz ismered a 12 alapászanát, a váltott orrlyukas légzést és a fújtató légzést. Ezeket a hatha jóga alaptanfolyamainkon tudod helyesen elsajátítani. Ha kezdőként szeretnél egy hetet eltölteni az ásramban, ajánluk neked a Kezdő jógatáborunkat 2018. augusztus 13-19. Ez a tábor a hatha jóga alaptanfolyam anyagára épül, felépíti a jóga alapjait kezdő szintről. Részletek hamarosan.

A jógatábor ára: szobában 7 500 Ft/nap, azaz 52 500 Ft/hét; sátorban vagy nappaliban 6 350 Ft/nap, azaz 44 450 Ft/hét (kivéve Haladó jógatábor)

  • 10-15 fős kis csoportok
  • napi 2x bőséges, egészséges, vegetáriánus étkezés, korlátlan teafogyasztás
  • a világszerte működő Sivananda jóga ásramok programjához igazodó ásramnapirend >>

Jelentkezés

Jelentkezéskor a regisztrációs díjat, a 9 000.- Ft-ot az alábbi bankszámra kérjük utalni, ezzel válik a jelentkezésed érvényessé!

Nevünk: SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
Bankszámlaszámunk: 16200106-11604543-00000000

A lemondás feltételei

A regisztrációs díj az első vissza nem térítendő díjrészlet. A visszatérítéseknél naptári napokkal számolunk. A visszatérítés ideje maximum 2 hét. A lemondás írásban nyújtandó be a joga@sivananda.hu címre.

1. Ha a jógahétvége, jógatábor elindulása előtt 30 nappal korábban történik a lemondás, a befizetett regisztrációs díj nem, de a fennmaradó összeg visszajár.
2. Ha a jógahétvége, jógatábor elindulása előtt 29-6 nappal korábban történik a lemondás, a befizetett regisztrációs díj nem, de a fennmaradó összeg 50%-a visszajár.
3. Ha a jógahétvége, jógatábor elindulása előtt 0-5 nappal korábban történik a lemondás, vagy a jelentkező nem mondja le a részvételt, csak nem jön el, sem a befizetett részvételi sem regisztrációs díj nem jár vissza, annak teljes összege a Spirituart Jóga Alapítványt illeti meg.
4. Ha a jógahétvége, jógatábor elindulását követően a résztvevő eltávozik ásramból, sem a befizetett részvételi sem regisztrációs díj nem jár vissza, annak teljes összege a Spirituart Jóga Alapítványt illeti meg.

 

Fontos! A regisztrációs díj összegét, nem áll módunkban visszafizetni, csak akkor, ha a szervezők hibájából marad el a jógahétvége vagy a jógatábor.

 

Pilisszentléleki Sivánanda Ásram, Jógatábor
Pilisszentléleki Sivánanda Ásram, Jógatábor

Oldalak