NYÁRI JÓGATÁBOROK

Madártávlatból

Pihenj, töltődj és jógázz velünk a nyári jógatáborokban gyönyörű erdei környezetben, a Pilis szívében, Magyarország első jóga ásramjában!

1996-tól már több százan tapasztalták meg itt Magyarországon a jóga és a természet egyedülálló hatását. Szeretettel várunk Téged is Pilisszentléleken, nyáron, egy teljes hétre, hogy megtapasztald a jóga által, az élet valódiságát.

Nyári jógatáborok

Nyaranként június utolsó hetétől augusztus középéig heti turnusokban (hétfőtől-vasárnapig) szervezzünk jógatáborokat az ásramba.

Ez az 1 hét nyáron pihenésre, fejlődésre egyaránt kiváló alkalom.

Fontos: a jógatáborokban nincsen jógaoktatás, a tábort vezető jógaoktatónak nincsen lehetősége, hogy a 16 órás alaptanfolyamon tanított jógaismereteket tanítsa. Ezért ahhoz, hogy jól érezd magad, hasznos, ha már rendelkezel alap jógaismeretekkel, azaz ismered a 12 alapászanát, a váltott orrlyukas légzést és a fújtató légzést. Ezeket a hatha jóga alaptanfolyamainkon tudod helyesen elsajátítani. Ha kezdőként szeretnél egy hetet eltölteni az ásramban, ajánluk neked a Kezdő jógatáborunkat 2019. augusztus 12-18. Ez a tábor a hatha jóga alaptanfolyam anyagára épül, felépíti a jóga alapjait kezdő szintről. Részletek hamarosan.

A jógatábor ára: szobában 7 900 Ft/nap, azaz 55 300 Ft/hét; vagy nappaliban: 6 900 Ft/nap azaz 48 300 Ft/nap; vagy sátorban: 6 300 Ft/nap, azaz 44 100 Ft/hét.

  • 10-15 fős kis csoportok
  • napi 2x bőséges, egészséges, vegetáriánus étkezés, korlátlan teafogyasztás
  • a világszerte működő Sivananda jóga ásramok programjához igazodó ásramnapirend >>

Jelentkezés

  • az általad kiválaszott jógahétvégére vagy jógatáborra kattintva a lap alján feljövő online űrlap kitöltésével és beküldésével
  • e-mailben a joga@sivananda.hu címre megírni melyik táborban szeretnél részt venni

Jelentkezéskor a regisztrációs díjat, a 9 000.- Ft-ot az alábbi bankszámra kérjük utalni, ezzel válik a jelentkezésed érvényessé!

Nevünk: SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
Bankszámlaszámunk: 16200106-11604543-00000000

A lemondás feltételei

A regisztrációs díj az első vissza nem térítendő díjrészlet. A visszatérítéseknél naptári napokkal számolunk. A visszatérítés ideje maximum 2 hét. A lemondás írásban nyújtandó be a joga@sivananda.hu címre.

1. Ha a jógahétvége, jógatábor elindulása előtt 30 nappal korábban történik a lemondás, a befizetett regisztrációs díj nem, de a fennmaradó összeg visszajár.
2. Ha a jógahétvége, jógatábor elindulása előtt 29-6 nappal korábban történik a lemondás, a befizetett regisztrációs díj nem, de a fennmaradó összeg 50%-a visszajár.
3. Ha a jógahétvége, jógatábor elindulása előtt 0-5 nappal korábban történik a lemondás, vagy a jelentkező nem mondja le a részvételt, csak nem jön el, sem a befizetett részvételi sem regisztrációs díj nem jár vissza, annak teljes összege a Spirituart Jóga Alapítványt illeti meg.
4. Ha a jógahétvége, jógatábor elindulását követően a résztvevő eltávozik ásramból, sem a befizetett részvételi sem regisztrációs díj nem jár vissza, annak teljes összege a Spirituart Jóga Alapítványt illeti meg.

 

Fontos! A regisztrációs díj összegét, nem áll módunkban visszafizetni, csak akkor, ha a szervezők hibájából marad el a jógahétvége vagy a jógatábor.

 

Április 27-28. Jógahétvége Pilisszentléleken

Kétnapos jógahétvége az ásramban Pilisszentléleken

Május 25-26. Jógahétvége Pilisszentléleken

Kétnapos jógahétvége az ásramban Pilisszentléleken

VÉDÁNTA tábor

HÉTNAPOS ELVONULÁS az ásramban Pilisszentléleken, május 27 - június 2. között  Szítá Szabó Ágnes vezetésével

Június 8-9. Jógahétvége Pilisszentléleken

Kétnapos jógahétvége az ásramban Pilisszentléleken

HATHA JÓGA PRADÍPIKÁ BENNLAKÁSOS TANFOLYAM

 

10 napos bennlakásos haladó hatha jóga pardípiká tábor 2019. június 21-30. között a pilisszentléleki Sivánanda ásramban.

I. JÓGATÁBOR

7 napos HATHA JÓGA tábor Pilisszentléleken Omkára - Veres András vezetésével.

II. JÓGATÁBOR

7 napos MEDITÁCIÓS TÁBOR  Pilisszentléleken Omkára - Veres András vezetésével.

III. JÓGATÁBOR

7 napos hatha jóga tábor Pilisszentléleken Gangá - Dr. Szabó Anikó vezetésével.

IV. JÓGATÁBOR

7 napos hatha jóga tábor Pilisszentléleken Dévakí - Nagy Eszter Ágnes vezetésével.

V. JÓGATÁBOR

7 napos hatha jóga tábor Pilisszentléleken Dhanjá Krasznai Anna vezetésével

Oldalak