Jógahétvégék - Nyári jógatáborok

A Jógatáborok vagy hétvégék arra adnak lehetőséget, hogy megtapasztald a jógaéletmód jótékony hatásait. Itt pont úgy zajlik az élet, mint bármelyik Sivánanda ásramban a világ különböző országaiban:

  • minden napot meditációval, mantra énekléssel és tanítással (szatszanggal) kezdünk és zárunk,
  • az elmét csak a jóga tanításaival itatjuk át, így az gyorsan ráhangolódik a jógi életmódra,
  • a rendszeres karma jóga (pl. együtt/egymásért főzünk, takarítunk) megtisztítja szívünket,
  • a tiszta ételek lecsendesítik elménket, és a megtapasztalt jótékony hatásai stabil elhatározáshoz vezetnek az életmód megtartására.

Pilisszentlélek megközelítését ide kattintva találod.

FONTOS

A jógatábporok és hétvégék a jóga alaptanfolyamon tanultakra épülnek. Ha kezdőként szeretnél egy hetet eltölteni az ásramban, ajánljuk neked a Kezdő jógatáborunkat (2019. augusztus 12-18).

JELENTKEZÉS / DÍJAK

Ide kattintva tudod elolvasni, vagy a kiválasztott elvonulást megnyitva megtalálod az árakat és a jelentkezési feltételeket.

Június 21 - 30: Hatha Jóga Pradípiká tábor

10 napos Hatha Jóga Pradípiká tábor haladó jógázók részére a pilisszentléleki Sivánanda ásramban. A tábort vezetik: Szaraszvatí Keserű Aranka, és Ananta Varró Zoltán.

Július 1 - 7: Jógatábor (1)

Egy hetes Jógatábor Pilisszentléleken Ómkára - Veres András vezetésével.
Szeretettel várunk mindenkit, aki szertne kikapcsolódni a hétköznapok rohanásából.

Július 8 - 14: Jógatábor (2)

Egy hetes MEDITÁCIÓS Jógatábor Pilisszentléleken Omkára - Veres András vezetésével. Szeretettel várunk mindenkit, aki szertne kikapcsolódni a hétköznapok rohanásából.

Július 15 - 21: Jógatábor (3)

Egy hetes Jógatábor Pilisszentléleken a Sivánanda ásramban Gangá - Dr. Szabó Anikó vezetésével. Szeretettel várunk mindenkit, aki szertne kikapcsolódni a hétköznapok rohanásából. 

Július 22 - 28: Jógatábor (4)

Egy hetes Jógatábor Pilisszentléleken a Sivánanda ásramban Dévakí - Nagy Ágnes Eszter vezetésével. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne kikapcsolódni a hétköznapok rohanásából. 

Július 29 - augusztus 4: Jógatábor (5)

Egy hetes Jógatábor Pilisszentléleken a Sivánanda ásramban Dhanjá - Krasznai Anna vezetésével. Szeretettel várunk mindenkit, aki szertne kikapcsolódni a hétköznapok rohanásából. 

Augusztus 5 - 11: Jógatábor (6)

Egy hetes Jógatábor Pilisszentléleken a Sivánanda ásramban Szaraszvatí - Keserű Aranka vezetésével. Szeretettel várunk mindenkit, aki szertne kikapcsolódni a hétköznapok rohanásából.

Augusztus 12 - 18: Jógatábor Kezdőknek

Egy hetes Jógatábor KEZDŐKNEK Pilisszentléleken a Sivánanda ásramban Prémadászí - Herczeg Mariann vezetésével. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne kikapcsolódni a hétköznapok rohanásából. A tábor a jóga alaptanfolyam anyagára épül, ahol lépésről lépésre sajátíthatod el a jóga gyakorlatait és alapelveit.

Augusztus 19 - 28: Hatha Jóga Pradípiká tábor

10 napos Hatha Jóga Pradípiká tábor haladó jógázók részére a pilisszentléleki Sivánanda ásramban. A tábort vezetik: Szaraszvatí Keserű Aranka, Prémadászí Herczeg Mariann és Vigváry Ria.

Szeptember 21 - 22: Jógahétvége

Kétnapos jógahétvége a Sivánanda ásramban Pilisszentléleken. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne kikapcsolódni a hétköznapok rohanásából. 

Október 26 - 27: Jógahétvége

Kétnapos jógahétvége a Sivánanda ásramban Pilisszentléleken. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne kikapcsolódni a hétköznapok rohanásából. 

November 8 - 11: Csendtábor

Háromnapos csend (mauna) jógahétvége a Sivánanda ásramban Pilisszentléleken Omkára - Veres András vezetésével. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne kikapcsolódni a hétköznapok rohanásából. 

November 23 - 24: Jógahétvége

Kétnapos jógahétvége a Sivánanda ásramban Pilisszentléleken. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne kikapcsolódni a hétköznapok rohanásából.