Lemondás feltételei

TANFOLYAMOK / KÉPZÉSEK / MŰHELYEK / JÓGATÁBOROK LEMONDÁS FELTÉTELEI

A regisztrációs díj foglalóként működik, ezért lemondás estén ez nem térítendő díjrészlet. A visszatérítéseknél naptári napokkal számolunk. A visszatérítés ideje maximum 2 hét. Kérjük az esetleges lemondást írásban benyújtani a joga@sivananda.hu címre.

 • Ha a tanfolyam/képzés/műhely/jógatábor elindulása előtt 3-60 nappal korábban történik a lemondás, a befizetett regisztrációs díj nem, de a fennmaradó összeg visszajár.
   
 • Ha a tanfolyam/képzés/műhely/jógatábor elindulása előtt 0-2 nappal korábban történik a lemondás, vagy a jelentkező nem mondja le a részvételt, csak nem jön el, a befizetett részvételi díj nem jár vissza, annak teljes összege a Spirituart Jóga Alapítványt illeti meg.
   
 • Ha a tanfolyam/képzés/műhely/jógatábor elindulását követően a résztvevő félbehagyja azt, a befizetett díj nem jár vissza, annak teljes összege a Spirituart Jóga Alapítványt illeti meg.
   
 • Az egyéves oktatói képzés résztvevője a 370 napon belül induló jógaoktatói képzés egyikén folytathatja az oktatói képzést, az addig befizetett díj beszámításával. Ennek feltétele még a 30.000,- Ft újracsatlakozási díj befizetése.
   
 • Az egyéves oktatói képzésre befizetett regisztrációs és képzési díj legkésőbb 370 napon belül induló oktatói képzésre vihető át a fentiek függvényében, ezt követően elveszik ez a lehetőség és a fennmaradó díj nem használható fel másra.