Indiai Nagykövetei mondták rólunk

Részlet Őexcellenciája Lakshmi M. Puri Magyar Államfőhöz és a Miniszterelnökhöz írt leveléből:

„Jóga ismereteimre bizalommal állíthatom, hogy a Spirituart Jóga Alapítvány autentikus jóga intézmény. Átfogó tananyaguk egységes, melynek alapját a jóga ősi forrásai képezik. Oktatási tevékenységük elősegíti a két nemzet kölcsönös megértését. Tananyaguk és tevékenységük alapján a Spirituart Jóga Alapítvány mind a nyugati világban, mind Indiában megállná a helyét.

Részlet Őexcellenciája Satnam Jit Singh Omkárához írt leveléből:

„Mindketten nagy hasznát láttuk tanfolyamának. Ugyanakkor úgy véljük a Sivananda Jógaiskola a jó testi erőnlét mellett rengeteg betegség gyógyulását is elősegíti. Öröm volt hallani, milyen kiváló munkát végeznek a jóga Magyarországi terjesztésében, ezzel is segítve az emberek életminőségének javulását.” 

Részlet Őexcellenciája Gauri Shankar Gupta 2010. szeptember 11-én  a Sivananda Jógaközpontot Szegfű utcai épületét megnyitó beszédéből:

„Úgy érzem magam mintha hazaérkeztem volna, mivel ez a központ autentikus intézménye a jóga eszméjének és életművészetének, Indiában is megállná a helyét. E jógaközpont megnyitása kiemelkedő esemény India és Magyarország valamint Budapest életében. Köszönetem fejezem ki a Sivananda Jógaközpontnak, hogy Budapest II. kerületében ilyen komoly erőfeszítéseket tesz a jóga megismertetésében”

2014. március 21-én Őexcellenciája Malay Mishra Úr, India magyarországi nagykövete tett látogatást jógaközpontunkban.

Fogadásakor tartott köszöntőjében "indiai hazaérkezésként élte meg" látogatásának első pillanatait. Testvérének nevezett bennünket, hiszen beavatását ő is a Sivánanda tradícióban kapta. Az előadással egybekötött találkozó szép emléket hagyott mindnyájunk emlékezetében.

 

Őexcellenciája Malay Mishra úr
Őexcellenciája Gauri Shankar Gupta