Baba-mama jóga

A baba-mama jógaórán minden szerdán 10:30-11:30-ig a babának az egész foglalkozás játék, a mamának egy jó lehetőség arra, hogy visszaszerezze a szülés előtti kondícióját.

A foglalkozás lényege, hogy az anyuka együtt mozog a babával. A jóga gyakorlatok elősegítik az anyuka regenerálódását, segítenek abban, hogy visszanyerje szülés előtti kondícióját.

A foglalkozásokat a baba igényeihez igazítjuk, így ha éppen álmos, akkor alszik, ha éhes eszik, ha kedve tartja játszik a gyakorlatok közben.

A jógapozíciók fejlesztik a baba mozgás- és térérzékelését, jótékonyan hozzájárulnak, mind testi, mind pedig értelmi képességeik fejlődéséhez.

A baba-mama jóga foglalkozás egyrészt a baba masszírozásából, játékos foglalkoztatásából áll, másrészt a mama testgyakorlataiból, melynek a baba is aktív résztvevője. Továbbá légző gyakorlatok, gátizomtorna, és relaxáció teszi még színesebbé az órákat. A jógás babáknál megfigyelhető, hogy sokkal nyugodtabbak, mosolygósabbak, és nyitottabbak.

2-12 hónapos babáknak ajánljuk és csak előzetes jelentkezéssel látogatható! Kattinst az adott órára az Órarendben >>
Szeretettel várunk baba-mama jóga foglalkozásainkon!

Gyakori kérdések

  • Mi lesz, ha sír? – semmi! :-) Ez a foglalkozás természetes része, a babák így jelzik az igényeiket, így beszélgetnek. Egyszer az egyikük, aztán a másik baba sír – vagy mindenki egyszerre – a következő pillanatban már mosolyognak, kacagnak
  • Mi lesz, ha éhes lesz? – megetetheted, az óra előtt, közben vagy után, amikor igénye van rá
  • Mi lesz, ha elalszik? – a babád kipiheni magát, Te pedig azt teszed, ami jól esik: pihensz, jógázol, magadra figyelsz egy kicsit, és mikor felébred, a Mamája még mosolygósabb lesz

Kérésünk

Tudjuk, hogy édesanyaként a legjobbat szeretnéd a babádnak, magadnak és a társaidnak is, ezért kérünk szépen, egészségesen gyertek gyakorolni, hogy a jógának mindenki a jótékony hatásait tapasztalhassa meg.

Ár: