Jógaközpont bövítése: januári hírek

A Szegfű utcai Sivananda Jógaközpontot egy szép, új épületszárnnyal bővítjük, ahol további három hangulatos jógaterem, egy kedves közösségi tér és három új öltöző kap majd helyet. A fejlesztéssel végre megvalósul a bentlakásos rész is a régi épület emeleti szintjén, kétágyas szobákkal, mellyel a jóga magasabb, elmélyültebb szintjeinek gyakorlásához is tudjuk majd biztosítani a szükséges feltételeket.

A fejlesztésre 2015. szeptember 1-én alapítványunk (Spirituart Jóga Alapítvány) 14 millió Ft-ot induló tőkét különített el. A beruházás tőkeigénye 35 millió Ft., melyet az induló tőkéből, az alapítvány bevételeiből, gyűjtésből és szükség esetén hitelből fedezünk.

Ez történt januárban:

  • Január 22-én benyújtottuk az engedélyezési terveket az építési hatóságnak.
  • Dr. Láng Zsolt úr,  II. kerület polgármestere a fővédnökség vállalásán túl felajánlott az új épületszárnyra saját keretéből kivételesen 200 000 Ft-ot.
  • Januárban összesen 774 630 Ft adományt kaptunk, így összesen 20 035 830 Ft, azaz a szükséges teljes összeg 57,25%-a már a rendelkezésre áll. Ebből már 2 új jógaterem el tud készülni.
  • Már csak 14 964 170 Ft hiányzik, ami a 3. jógaterem és a kiszolgáló helységek költsége. 

A projekt részleteiről itt olvashatsz bővebben