Haladó 10 alkalmas jógafoglalkozás

A haladó 10 alkalmas jógafoglalkozás azok számára ajánlott, akik az egyes ászanákban már jól érzik magukat, tovább szeretnék fejleszteni azokat, illetve a pránájámákat (légzőgyakorlatokat) otthon is gyakorolják és komolyan szeretnék kiaknázni jótékony hatásaikat.

Felépítés

Ászanák: A haladó jógatanfolyam lehetőséget ad a jóga alaptanfolyamon és gyakorlókon megismert ászanák alaposabb elsajátítására, megtanuljuk az ismert testhelyzetek haladóbb variációt. Megtapasztaljuk az ászanák hosszabb kitartásának jótékony hatásait, ezáltal megismerjük saját képességeinket.

"Amikor a jógi az ászanákat tökélyre fejlesztette (hosszan tartani tudja), elkezdheti a pránájámák gyakorlását (a nyolc kumbhakát)." - Hatha Jóga Pradípiká

Pránájámák: Elsajátítjuk a haladó pránájámákhoz szükséges bandhákat (energiazárakat), melyek segítségével tudatosan koncentráljuk és áramoltatjuk a pránát (életerőt), majd megtanuljuk azokat a kumbhakákat, melyek a kundaliní, azaz spirituális energia felemelését szolgálják.

Kríják: Megismerkedünk a jóga tisztító gyakorlataival (a krijákkal), és mindemellett lelkünket is tisztítjuk a közösen végzett lelki gyakorlatokkal.

Meditáció: Az egyéni meditáció elmélyítéséhez tovább ismerkedünk a mantrákkal.

A haladó 10 alkalmas jógafoglalkozás heti egy foglalkozásként van megtartva, teljes időtartalma kb. 2,5 hónap. A foglalkozáson 12-16 emberrel tudunk foglalkozni, a megjelenéshez előzetes egyeztetés szükséges.

FONTOS: Mivel a haladó 10 alkalmas jógafoglalkozáson a prána szabályozásával foglalkozunk, komoly szándékú gyakorlóknak ajánljuk, szükséges a:

  • vegetáriánus életmód,
  • dohányzás, alkohol és drogok használata tilos.

Időpont / Jelentkezés

Itt tudsz időpontot találni és regisztrálni.

Árak

A foglalkozás árait ide kattintva találod.