2018. ÉVI JÓGARÁDZSA KÖZÖNSÉG DÍJ JELÖLTÜNK: LALITÁ!

Szavazz május 4-ig Jankovics Magdolna Lalitára a Sivánanda Jógaközösség Jógarádzsa kiválósági díj idei jelöltjére! Szavazni szeretnék >>

Miért ajánlja tiszta szívvel Lalitát a díjra a Sivananda Jógaközpont?

Jankovics Magdolna Lalitá vezető jógaoktató tudása és szolgálata révén közösségünk kiemelkedő alakja. A központunkban ellenszolgáltatás nélkül évi közel 500 jógaórát tanít, kezdőtől jógaoktatói szintig. A szolgálat iránti odaadása példaértékű.

A Spirituart Jóga Alapítványhoz is Sivánanda és a jóga iránti elkötelezettsége miatt jött el dolgozni, mint alapítványi titkár. (Munkakörének nem része a jógaoktatás.)
Anyagi forrásait nem kímélve folyamatosan képzi magát. Szinte minden évben újabb oklevéllel gazdagodik a jógaterápia, ájurvéda és a kismama jógaoktató továbbképzések területén.
Szívesen tart szatszangokat kírtana énekléssel. Megtanult harmóniumon is játszani. Önzetlen szolgálatként évente több héten keresztül vezet jógatáborokat és jógahétvégéket. Harmadik éve vezető oktató a központban.
Tudással, odaadással és szeretettel tanítja a hatha jógát a jövő oktatóinak. 2010-óta a Sivánanda mester-tanítvány lánc elkötelezett tanítványa/tanítója. Nyitott a többi jógairányzat felé is. Szolgál, de nem vágyik cselekedetei gyümölcsére. Jógikus élete, önzetlen szolgálata, eddigi munkássága méltóvá teszi a „Jógarádzsa Kiválósági Díjra".

Kérünk minden tanítványát, jógatársát és minden olyan rendszeresen jógázót, aki őt tartja méltónak a Díjra, hogy szavazzon rá: Szavazni szeretnék >>

Köszönjük.