NÉLKÜLETEK NEM SIKERÜLT VOLNA!

ZAJLANAK A  JÓGATÁBOROK A FELÚJÍTOTT ÁSRAMBAN

Elkészült az új ászanatér

 

Elkészült a kinti ászanatér új burkolata. A WPC teraszburkolat rendszer bambuszból és kompozit anyagokból áll, mely nem igényel kezelést és akár több évtizedig is megmarad.

 

Megújúlt a kert
Fűvesítettünk, tulipánfát, és örökzöldeket ültettünk, helyére került a a Buddha szobor és a kőlámpás is, új padokon pihenhetek és a környezetbe illő térköveken sétálhattok át a felújított patakhídon.

KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁSOTOKAT :-)

CSERÉPCSERE (2016-ra halasztva)
Az ásram állapotának és anyagi forrásaink felmérése után döntöttünk a felújítás sorrendjében és mértékében.

Mivel az ászanatér felújítása szinte önmagában elvitte szinte a teljes gyűjtés összegét, ezért a kertszépítést a jógaközpont tartalékának terhére végezzük. A cserépcserét jövőre halasztjuk, az idén a tetőnél csak állagmegóvási munkákat tudunk végezni.

Egy kis támogatás még sokat segíthet. Az adományokat személyesen a jógaközpontban vagy átutalással a 10918001-00000077-75870003 számlaszámra lehet eljuttatni hozzánk.

2013. decemberben gyűjtést indítottunk jógapihenőhelyünk felújítására LEHET EGY CSERÉPPEL TÖBB néven. Idén áprilisban 82 900.- Ft. adományt kaptunk az ásram felújítását segítő gyűjtésünkhöz, mely a végéhez közeledik. Már csak 37 250.- Ft. (2%) hiányzik a gyűjtés befejezéséhez. Köszönjük minden támogatónknak az eddigi 1 712 750 Ft (98%) adományt.

 

 

Köszönettel:
Omkára (Veres András)

Az első jógaóra a frissen elkészült kinti ászanateren
Felújított patakhíd, kőlámpás, örökzöldek
A Buddha szobor
Új kert és kinti ászanatér
Új kert és kinti ászanatér