Megvásárolható könyvek

SIVÁNANDA KIRTAN

A Sivananda Jógaközpont hanganyagait mp3 formátumban lehet letölteni, melynek menete a következő:

ÁNANDA KIRTAN CD

A Sivananda Jógaközpont hanganyagait mp3 formátumban lehet letölteni, melynek menete a következő:

UTAK A BOLDOGSÁGHOZ

A könyv Szvámí Sivánanda tanításainak átfogó és válogatott kivonata a tanult rétegek számára, mely a ma emberéhez szól. Népünk kultúrájának és eszményeinek lényegét tartalmazza. Legyen életed iránytűje és útitársad mindenkor!

EGY ELSZAKADT PILÓTANAPLÓ

Légi ütközés, VIP repülések, bombariadó és őrjöngő utas a fedélzeten – mindez egy pilóta szemszögéből. Omkára Veres András egykori MALÉV kapitány, a Sivananda Jógaközpont alapítója, vezetője negyven évig járta a világot. Acél Anna televíziós újságírónak adott exkluzív interjúiban szórakoztató és tanulságos történetek jelennek meg az utasszállító pilóták belső világáról.
 

JÓGA. AZ ELME ÉS A TEST HARMÓNIÁJA

A könyv, mely a londoni Sivananda Jóga Védánta Központ munkája, nélkülözhetetlen minden jógázó számára. A jóga 5 alapelvéről (helyes testgyakorlás, légzés, relaxáció, táplálkozás és gondolkodás) szóló, gazdagon illusztált, praktikus könyv, mely a kezdőnek bátorítást nyújt, a haladónak önbizalmat. 

SIVÁNANDA-KÉZIKÖNYV A MEDITÁCIÓHOZ

A meditáció a különféle jógarendszereknek fontos eleme, rendszeres gyakorlása hatékonyan hozzájárul szellemi és lelki jólétünkhöz, és kulcsfontosságú eszközzé válhat az elménk békéjének eléréséhez vezető úton.