ÚJ! Kismama jóga

Kismama jóga a Sivananda Jógaközpontban

ÚJ! 90 perces jógaóra 2017. október 5-től minden csütörtökön 19:00-20:30-ig a pocaklakó és a kismama testi-lelki egészségért. Válj még szeretőbb és odaadóbb anyává a jóga segítségével.  

A kismama jógaórán gyakorolt célirányos ászanák, légző gyakorlatok, relaxáció és meditáció mind segítenek a kismamák és a babák egészségének megőrzésében, a várandósság alatt felmerülő problémák enyhítésében, megszüntetésében, a csípőkörnyéki izmok lazulásában,  az ízületek mozgékonyságának javításában, a gátkörnyéki izmok erősítésében, a teljes ellazulás elsajátításában és a babával való kapcsolatfelvételben.
A kismama jóga segít, hogy várandósságunk és a gyermekünk kihordása a lehető legkellemesebb legyen, félelem nélkül nézzük szembe a vajúdással, szeretetteli várakozással pedig az első közösen töltött hetekkel. Így önbizalommal, kiegyensúlyozottan, nyugalommal készülhetünk fel a szülésre és az azt követő kezdeti időszakra, és ez már a kezdet kezdetétől pozitív körülményeket biztosít a születendő babánk számára is.  

Kiknek ajánljuk

A kismama jógát minden 14. hetet betöltött, egészséges kismama gyakorolhatja orvosával egyetértésben. Ajánljuk minden olyan kismamának, aki egészséges várandósságra, könnyű szülésre, a szülést követő gyors regenerációra vágyik. Szeretne továbbá egy érzékeny, gyöngéd és szoros kötődésre alapuló kapcsolatot kialakítani kisbabájával.

90 perces sivánanda kismama jógaórán van meditáció, bemelegítés, ászanagyakorlás, légző-gyakorlatok, gátizomtorna és relaxáció is. 

Várunk minden kismamát sok-sok szeretettel.