Védánta filozófia képzés

A Védánta filozófia képzés a 300 órás haladó jógaoktatói képzés egyik modulja, melyet önállóan, a haladó jógaoktatói tanfolyamtól függetlenül is elvégezhet jógaoktató vagy a téma iránt komolyabban érdeklődő jógázó egyaránt. A tanfolyam elvégzéséről oklevelet állítunk ki. Jógaoktatóként lehetőség van arra is, hogy emelt szintű vizsgával a Védánta Jógaoktató címet megszerezhesse.

A Védánta filozófia képzésen megismerkedünk az:

  • India hat filozófiai iskolájával
  • Mit értünk Védánta filozófia alatt?
  • A Védánta filozófia tanulmányozásának eszközeivel
  • Szvámí Sivánanda: Móksa Gítá című művével
  • A Védánta filozófia teljes fogalomrendszerével
  • A Védák Mahá Vákjáinak értelmezésével és ismeretével

Oktató

Szítá (Szabó Ágnes) vezető jógaoktató

Óraszám

44 óra

Tanfolyami díj

70.000.- Ft 
Foglaló: 15.000,- Ft
FONTOS: A foglaló  összegét, 15 000 Ft-ot nem áll módunkban visszafizetni, csak akkor, ha a képzés a szervezők hibájából nem indul el.

Időpont

2020. áprilisában

Jelentkezés

A lemondás feltételei

A visszatérítéseknél naptári napokkal számolunk. A visszatérítés ideje maximum 2 hét. A lemondás írásban nyújtandó be a joga@sivananda.hu címre.

1. Ha a képzés elindulása előtt 30 nappal korábban történik a lemondás, a befizetett tanfolyami díj teljes összeg visszajár.
2. Ha a képzés elindulása előtt 29-6 nappal korábban történik a lemondás, a befizetett tanfolyami díj 50%-a visszajár.
3. Ha a képzés elindulása előtt 0-5 nappal korábban történik a lemondás, vagy a jelentkező nem mondja le a részvételt, csak nem jön el, a befizetett részvételi díj nem jár vissza, annak teljes összege a Spirituart Jóga Alapítványt illeti meg.
4. Ha a képzés elindulását követően a résztvevő abbahagyja a tanfolyamot, a befizetett díj nem jár vissza, annak teljes összege a Spirituart Jóga Alapítványt illeti meg.