Patandzsali Jógaszútrái képzés

A Patandzsali Jógaszútrái képzés a jóga királyi útjával, a Rádzsa jóga elméletével és gyakorlatával foglalkozik. Ez a képzés a 300 órás haladó jógaoktatói tanfolyam egyik modulja, melyet önállóan, a haladó jógaoktatói tanfolyamtól függetlenül is elvégezhet jógaoktató vagy a téma iránt komolyabban érdeklődő jógázó egyaránt. A tanfolyam elvégzéséről oklevelet állítunk ki. Jógaoktatóként lehetőség van arra is, hogy emelt szintű vizsgával a Rádzsa Jógaoktató címet megszerezhesse.

"A jóga az önművelés tökéletes gyakorlati módszere. A jóga gyakorlása a test és az elme harmonikus fejlődését eredményezi... Segíti elérni a morális kiteljesedést, az elme tökéletes koncentrációját és számos rejtett mentális képesség megnyílását."  - Szvámí Sivánanda: Rádzsa Jóga

Ezen a képzésen megismerkedünk a:

  • A jógafilozófia alapjaival
  • Patandzsali Jógaszútráival és a kommentárokkal
  • A jóga nyolc lépcsőjének részletes tanulmányozásával
  • A meditáció sikerét megalapozó feltételek ismeretével
  • Az elme rejtélyes működése és uralmának elsajátításával

Tanfolyamot vezeti

Omkāra (Veres András) vezető jógaoktató

Időpont

2020. áprilisa

Óraszám

44 óra

Tanfolyami díj

70.000.- Ft   
Foglaló: 15.000,- Ft

FONTOS: A foglaló  összegét, 15 000 Ft-ot nem áll módunkban visszafizetni, csak akkor, ha a képzés a szervezők hibájából nem indul el.

Jelentkezés

A lemondás feltételei

A visszatérítéseknél naptári napokkal számolunk. A visszatérítés ideje maximum 2 hét. A lemondás írásban nyújtandó be a joga@sivananda.hu címre.

1. Ha a képzés elindulása előtt 30 nappal korábban történik a lemondás, a befizetett tanfolyami díj teljes összeg visszajár.
2. Ha a képzés elindulása előtt 29-6 nappal korábban történik a lemondás, a befizetett tanfolyami díj 50%-a visszajár.
3. Ha a képzés elindulása előtt 0-5 nappal korábban történik a lemondás, vagy a jelentkező nem mondja le a részvételt, csak nem jön el, a befizetett részvételi díj nem jár vissza, annak teljes összege a Spirituart Jóga Alapítványt illeti meg.
4. Ha a képzés elindulását követően a résztvevő abbahagyja a tanfolyamot, a befizetett díj nem jár vissza, annak teljes összege a Spirituart Jóga Alapítványt illeti meg.