Gerincterápiás oktatói továbbképzés

Minden jógaoktatónak szeretettel javasoljuk, mert a jógatanfolyamokon vagy gyakorlón találkozhatunk olyan tanítványokkal, akiknek gerincproblémája van. Nárájaní (Hegedűs Edina) mindezt hétköznapi nyelven, érthetően magyarázza el. Várunk végtelen szeretettel.

“Szeretettel várom a kedves jógaoktatókat erre az egy napos továbbképzésre, melynek témája: biztonságos jógagyakorlás gerincbetegséggel is.
A képzés tematikája:

 • mozgás-szervrendszer alapok (anatómia, élettan)
 • a leggyakoribb gerincbetegségek kórtana
 • légző-gyakorlatok, relaxáció, meditáció jelentősége a gerincterápiában
 • a Sivananda gyakorló anyaga gerincproblémák esetén
 • ajánlott ászanák, ászana variációk és gyakorlatok
 • mi a helyes testgyakorlás (vagy: eddig akkor rosszul csináltam?) és egyéb tisztázandó kérdések.

Egyéni kérdések megválaszolása. A képzésen a részvétel előképzettséget igényel, jóga-oktatóknak vagy gyakorlott jógázóknak állítottuk össze az ismeretanyagot.

Szeretettel: Nárájaní

IDŐPONT:

ÓRARENDBEN

HELYSZÍN:

Sivananda Jógaközpont, 1028 Budapest Szegfű utca 2.

ÁRAK:

 • Normál ár: 11 900 Ft.-
 • Aktív Sivananda jógaoktatóinkank: 7 900 Ft.-

A LEMONDÁS FELTÉTELEI:

A visszatérítéseknél naptári napokkal számolunk. A visszatérítés ideje maximum 2 hét. A lemondás írásban nyújtandó be a joga@sivananda.hu címre.

 1. Ha A Gerincterápiás oktatói továbbképzésünk elindulása előtt 30 nappal korábban történik a lemondás, a befizetett továbbképzési díj teljes összeg visszajár.
 2. Ha A Gerincterápiás oktatói továbbképzésünk  elindulása előtt 29-6 nappal korábban történik a lemondás, a befizetett továbbképzési díj 50%-a visszajár.
 3. Ha A  Gerincterápiás oktatói továbbképzésünk elindulása előtt 0-5 nappal korábban történik a lemondás, vagy a jelentkező nem mondja le a részvételt, csak nem jön el, a befizetett részvételi díj nem jár vissza, annak teljes összege a Spirituart Jóga Alapítványt illeti meg.
 4. Ha A Gerincterápiás oktatói továbbképzésünk elindulását követően a résztvevő félbehagyja a  továbbképzést, a befizetett díj nem jár vissza, annak teljes összege a Spirituart Jóga Alapítványt illeti meg.